Itt nézhetők meg és foglalhatók a koszorúk a készlet erejéig –>
https://bit.ly/jotekonysagi-koszoru-vasar

2023-ban, immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Családszervezetek Adventi Jótékonysági Gyűjtését a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK), melynek idei kedvezményezettje a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány. A gyűjtés teljes bevételét a bohócdoktorok 15 kórházban tartandó ünnepi vizitjeihez szükséges költségek fedezésére szánják. A cél, az ehhez szükséges 2.600.000 Ft összegyűjtése!

Szívből köszönjük, hogy az Adventi jótékonysági gyűjtésünk támogatására Herczegh Anita, lányával, Áder Júliával idén is gyönyörű adventi koszorúkat és kopogtatókat készített, amelyeket tőlünk meg lehet vásárolni online.

A koszorúk itt érhetőek el–> https://bit.ly/jotekonysagi-koszoru-vasar

Büszkék vagyunk rá, hogy minden termék egyedi, szívvel-lélekkel készült a jótékonyság jegyében. Érdemes gyorsan választani és megvásárolni azt a koszorút, amibe beleszeretünk. A vásárlók minden egyes termék megvásárlásával hozzájárulnak egy beteg, kórházban lévő gyermek gyógyulásához. A koszorúk, kopogtatók, asztali díszek árát a Piros Orr Bohócdoktorok adománygyűjtő oldalán lehet bankkártyával befizetni.

https://adomany.pirosorr.hu/…/segits-a-karacsonykor-is…/

Vagy utalással ide várjuk az adományokat, a koszorúk árát:
Unicredit Bank Hungary Zrt, 10918001-00000084-18110003
Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete
Közlemény: adventi adomány 2023

Egy perc nevetés száz tablettával felér! Támogassuk együtt a Bohócdoktorok ünnepi vizitjeit!
Mindenkire szükség van, hogy az idei cél is megvalósulhasson! Fogjunk össze, hogy a karácsonykor is kórházban fekvő beteg gyermekeknek, nehéz élethelyzetükben is legyenek vidám percei. Űzzük el a magányt és feledtessük el velük a beavatkozások fájdalmát!
Fogjunk össze, hogy december második felében minél több ÜNNEPI VIZITET tarthassanak a Piros Orr Bohócdoktorok szerte az országban – 15 gyerekkórházban.