MENTSÜNK MEG EGYÜTT MINÉL TÖBB GYERMEKET!

Az V. Családszervezetek Adventi Vására és Gyűjtése kedvezményezettje a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány. Kevesen tudják, hogy az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat azért jött létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Idei adventi gyűjtésük célja a tavasszal átadásra kerülő, új Gyermekrohamkocsiba biztosítani a 2,5 MILLIÓ Ft-os M1 Stryker hordágyat, amely elengedhetetlen felszerelése a mentőautónak, nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során.

Ez az új világszínvonalú mentőautó több mint 2000 bajba jutott kisgyermeknek fog segítséget nyújtani évről-évre.

Támogassuk együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot!
https://adjukossze.hu/kampany/mentsunk-meg-egyutt-minel-tobb-gyermeket-2124

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány (Szent Márton Gyermekmentő)

Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot azért jött létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek-mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Magasan képzett gyermekmentős csapataink, egyedülálló Gyermekrohamkocsijaink, valamint gyermek-mentőorvosi kocsijaink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 21 évben több mint 50.000 bajbajutott kisgyermeken segítettek. A Gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt “felépíteni”, magas szintű azonnali ellátást biztosítani és ezzel jelentősen megnövelni a beteg gyermek túlélési esélyeit.

Elérhetőségek: https://www.gyermekrohamkocsi.hu/https://www.facebook.com/gyermekrohamkocsi

Fiatal Családodok Klubjának Egyesülete ( FICSAK)

A Fiatal Családosok Klubjának legfontosabb célja, hogy a társadalom és a családok közt a kommunikációs csatorna szerepét betöltse, a társadalom figyelmét a családokra irányítsa, feléjük pedig az őket érintő lehetőségeket kommunikálja. Munkánkkal közösséget teremtünk a fiatal családosoknak, szülőknek, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, problémáikban kölcsönösen segítséget kaphatnak egymástól és szakembereinktől. Hiszünk abban, hogy a család és a gyermekek a társadalom legfontosabb építőkövei. A hazai családszervezetekkel ápolt szoros kapcsolatunk és segítő szándékunk vezérel minket abban, hogy évről-évre jótékonysági eseményekkel segítsük a rászoruló egyesületeket, alapítványokat. Hiszünk benne, hogy az összefogás ereje nagy dolgokra képes!

Elérhetőségek: https://ficsak.hu/https://www.facebook.com/ficsak