Adventi nyereményjáték

Játssz velünk és nyerj értékes ajándékokat!


Gyere és vegyél részt a nagy adventi nyereményjátékunkban, ahol megnyerheted az értékes díjaink egyikét,

  •  egy 3 éjszakás családi wellness pihenést a KidsOasis jóvoltából egy négy szélforgós családbarát szálláshelyen,
  • egy meghitt családi fotózást a saját otthonotokban 35.000 Ft értékben a Családmesék jóvoltából, vagy
  • egy Jógakaland ajándékcsomagot 30.000 Ft értékben.

Ahhoz, hogy a nyereménysorosláson részt vehess semmi mást nem kell tenned, mint az alábbi formon megadnod a keresztneved és az e-mail címed, és az Adventi Vásáron regisztrálsz a NYEREMÉNYJÁTÉK feliratú regisztrációs pultnál.

A sorsolás a neten és a 2017. december 3-án a helyszínen is regisztráltak között lesz kisorsolva. Nyeremény átadás a helyszínen.

Légy te a szerencsés nyertes!

Főnyeremény: Pihenés a Jufa Vulkán Fürdő Resort világában!

A szálloda a több mint 50 szállodát és vendégházat üzemeletetö Jufa Hotels-Ausztria, Németország és Lichtenstein mellett- az első magyarországi tagja. A sport és wellness Resort az év minden napján számtalan lehetőséget kínál a gyógyulni és pihenni vágyóknak, sportrajongóknak és gyerekbarát szolgáltatásink révén a családoknak.

A szálloda és a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő közvetlen összeköttetésben áll, valamint az újonnan épített szauna- és gyerekvilág is található a koplexumban.

 

A nyereményt a KidsOasis ajánlotta fel az Adventi Jótékonysági Vásár résztvevői számára.

 

A KidsOasis védjegyrendszer valódi garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások meglétére, minőségi színvonalára. Alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára. A csatlakozni kívánó szálláshelyek felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik. A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára.

Azt szeretnéd, hogy az utazás ne csupán a hétköznapi rutin megszakítását jelentse, hanem olyan esemény legyen a család életében, ami pihentet, vagy életre szóló és természetesen kellemes kaland legyen? Válaszd a KidsOasist!

 

Családmesék- családi fotózás az otthonodban!

Őszinte képekre vágysz?

A Családmesék természetes közegben történő fotózás, az otthonotokban – vagy bárhol, ahol otthon érzitek magatokat. Ahol a gyerekek szabadon játszanak, őszintén nevetnek és sírnak – így téve a mindennapokat is ünneppé nekünk. Nincs pózolás. Nincs műmosoly. Nincsenek díszletek. Ezek a képek a hétköznapok pillanatait őrzik, a valódi emlékeiteket.
Mert a történet – Ti vagytok!

Családfotózás természetes együttlétben – a mindennapok varázsa, a családi emlékek „hétköznapi” lenyomata.

 

 

Jógakaland ajándékcsomag!

A csomag tartalmaz egy mesekönyvet, egy pólót, egy kártyajátékot, egy vagány hátizsákot, egy praktikus kulacsot és gyönyörű printeket a gyermekszoba dekorálásához.

Mesekönyv

Megjelent az első olyan magyar mesekönyv, ami igazi kalanddá varázsolja a jógázást a gyerekek számára! Az „Erdei jógakaland” egy olyan különleges történet, amely elrepíti a gyerekeket Jógaországba, ahol izgalmas kihívások várnak rájuk. Ebben a kalandos világban az érzelmek fejlesztésével és játékos mozgással átélik a jóga örömteli hatásait.   Vásárunkon most együtt jógázhatnak a gyerekek a Jógakalanddal! Szeretnél egy mesés világba csöppenni? Készen állsz egy izgalmas utazásra, ahol csupa kaland vár Rád? Téged is elrepítünk Jógaországba, ahol megismerkedhetsz a varázslatos erdő kedves kis lakóival. Éld át velünk együtt a jóga örömét, és segíts a bajba jutott állatoknak eljutni Durmi mackóhoz, a nagy medvéhez.

 

Kártyajáték

Ezt a kártyajátékot úgy találták ki, hogy a gyerekek egyedül, párosan és nagyobb csoportban is jól szórakozzanak, ha előkerül a színes jógakalandos pakli.Az egyeskártyalapok segítenek a gyerekeknek elsajátítani az izgalmas jógapózokat, ami már önmagában is kihívás. Ehhez egy könnyed szakmai leírást is találsz weboldalunkon, amit hazánk egyik legismertebb gyerekjóga oktatója, Csíki Mariann állított össze.

Amikor pedig többen vagytok, és csak az agyatokat tornáztatnátok meg, használjátok ki a memóriakártya funkciót, párosítsátok színek, grafikák és jógapózok alapján a lapokat. A kártyajátékot egy jópofa, összehúzható vászonzsákkal együtt árulják, megkönnyítve ezzel a tárolását és szállítását.

Printek a gyerekszobába

Vidám erdei állataink feldobják a gyerekek szobáját ezekkel az imádnivaló képekkel.  Egy csomagban egyből három printet is találsz, amiket képkeretekbe helyezve a falon és a polcokon is kalandossá varázsolják a hangulatot. Legyen szó egyszínű falról, vagy mintás tapétáról, Durmi, Hamuka, Röpcsi, Hopp, valamint Fintor és Cingi biztosan egyedivé varázsolják a helyiséget.