Hírek

ON-LINE IS ADAKOZHATSZ a szívbeteg kisbabáknak!

A hazai családszervezetek, köztük a Fiatal Családosok Klubja is, egész évben azon dolgoznak, hogy a családok életét segítsék. Az adventi időszak pedig kiemelten fontos életükben, hisz ez évben már negyedszer fognak össze egy jótékony cél érdekében.

Minden évben közösen kiválasztunk egy nemes ügyet és egy alapítványt, akiket minden erőnkkel támogatunk. Az idei esemény középpontjában a szívbeteg gyermekek állnak. Kevesen tudják, hogy Magyarországon kb. 18-20.000 gyermek él valamilyen szívfejlődési rendellenességgel, amelyek között vannak enyhék, de vannak egészen súlyos rendellenességek is, amelyek gyakran műtétek sorozatát jelentik, és a teljes anatómiai korrekció sem kivitelezhető, így teljes gyógyulás sok esetben nem érhető el.

Ennek megfelelően az életkilátásaik és életminőségük korlátozott. Gyakran már újszülött korban operációra kerül sor.

 

A IV. adventi jótékonysági vásár célja amellett, hogy szeretnék felhívni a figyelmet a szívbetegségben élő gyermekekre, hogy az Okkal dobban Alapítványon keresztül a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) Gyermekszív Központja számára egy un. operatív nyitott inkubátort lehessen megvásárolni, amely a kritikus állapotú újszülöttek ellátásához nélkülözhetetlen eszköz.

Ebben az évben már nem csupán a vásáron, hanem az eseményt megelőző időszakban on-line is elkezdtük a gyűjtést az eszközre, melyet meg szeretnénk vásárolni.

Az ADJUKÖSSZE.HU oldalon található a gyűjtés linkje, ahol néhány perc alatt, könnyen lehet adományozni!

IDE KATTINTVA!

Idén is egy igazán nemes célért dolgozunk SZÍVből együtt! Tegyünk együtt a szívbeteg kisbabákért!