Hírek

A Ringató is segítő kezet nyújt!

Boldogok vagyunk, hogy a vásárra az elmúlt két évben kicsik és nagyok is kilátogattak, hogy kézzel készített, egyedi ajándékokat, díszeket vásároljanak és közben egy olyan családi programon vehessenek részt, melyen mindenki jól érzi magát.

A Ringató idén is kilátogat a vásárra, melyet a felcsendülő dallamokkal nyitnak meg majd, megalapozva a meghitt hangulatot, megmutatva a közös éneklés örömét.

A Ringató csapata ebben az évben a Családok Éve programsorozat részeként advent időszakában öt vidéki városban is tart majd Ringató Advent – Ezer család énekel családi napot, ennek a sorozatnak a budapesti helyszíne lesz majd az Adventi Jótékonysági Vásár.

A programsorozat további helyszínei:

2018. november 24. Kecskemét

2018. november 25. Szeged

2018. december 2. Debrecen

2018. december 8 Szombathely

2018. december 16. Tatabánya.

A Ringató országos kisgyermekkori zenei nevelési program, mely várandós édesanyáknak, kisgyermekeknek és szüleiknek szól. Fontos számukra a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét. Mintát adnak a szülők számára, hogy hogyan kezdődhet a családban a zenei nevelés. A Ringató alatt a művészek és a családok közösen hozzák létre a foglalkozás élményét, melyet a Millenárisra varázsolnak majd a december első napján.