Hírek 2017

Ünnepeljük együtt a 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot!

Ünnepeljük együtt a 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot!

Hónapokon át tartó kedvezményekkel, nyereményekkel, ingyenes közösségi eseményekkel, világsztárokkal és szuperprodukciókkal ünnepli 80. születésnapját a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A jubileumi évad már most megkezdődött a Szabad Tér Színház sajtótájékoztatójával.

Szeptember végén tartotta meg sajtótájékoztatóját a Szabad Tér Színház a Margitszigeti Casinoban, ahol Bán Teodóra ügyvezető igazgató bejelentette a Budapesti Nyári Fesztivál 2018-as szezonjának nagyszabású terveit, melyet a legnagyobb világsztárok és szuperprodukciók mellett a Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója, valamint a jubileumhoz kapcsolódó, „Ajándék Budapestnek” mottóval ellátott programsorozat és rendhagyó közösségi események határoznak meg leginkább.

 

A Színház célja, hogy közösen ünnepelje meg Budapest lakóival a főváros egyik legkedveltebb közparkjában álló színpad születésnapját, éppen ezért a honlapon már mostantól, folyamatosan frissülnek a nyári programok, és megkezdődnek a közel egy éven át tartó akciók is, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon a minőségi kulturális kikapcsolódás élménye!

Várható programok:
Salome (opera), Jeff Mills: Planets (koncert), Carl Orff: Carmina Burana (koncert), Erwin Schrott gálakoncert, Sevillai borbély (operett), Budapest Bár koncert, Cirkuszhercegnő (operett), Palya Bea koncert, Dés László: Nagy utazás (koncert), The Great Gatsby (balett), Kern András: Lövölde tér (koncert).

Az elérhető programok folyamatosan bővülnek, www.szabadter.hu.