Fellépők 2017

Vastag Csaba

Vastag Csaba fiatal kora óta zenével és énekléssel foglalkozik. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta. A széles körű ismertséget és népszerűséget 2010-ben az X-Faktor hozta meg a számára. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete; azóta itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár, dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók. A művészeti tevékenységen túlmenően fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetben lévők támogatását, számos jótékonysági akcióban vesz részt.

Vastag Csaba az éneklés mellett a segítségnyújtást tartja élete fő céljának, amelyet saját alapítványán keresztül is igyekszik megvalósítani. Sűrű nyara volt, hisz szinte egész nyáron egy turnébuszban lakott, végigkoncertezett három országot, ám felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb. Decemberben sem tétlenkedik és a Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vásárának arca és egyben sztárvendége lesz, mellyel az esemény sikerét is nagyban segíti majd.

Csaba számára fontos, hogy tehetségét jó célokra használja, így aktívan segíti az Ökumenikus Segélyszervezet alapítványát, valamint saját, Őrzöm az álmod alapítványával is támogatja a rászorulókat. Mint mondja, számára ez nem munka, különösen szívügye a gyerekek sorsa.